Байден залишить по собі "сумну спадщину": У The Wall Street Journal вказали на проблеми

Президент Сполучених Штатів Джо Байден піде з посади, залишивши за собою сумну спадщину, вважає автор колонки в The Wall Street Journal. На його думку, Байдену за час перебування на посаді голови Білого дому так і не вдалося згуртувати націю і вирішити низку ключових для країни питань, передають Патріоти України.

«Такою є доля президента, якого більшість американців вважають невдахою, і який впевнено йшов до поразки у «матчі-реванші» з Дональдом Трампом. Це сумне звільнення з президентства, яке могло б бути набагато кращим, якби він виконав свою передвиборчу обіцянку об'єднати країну і стати «переходом» від епохи Трампа», – йдеться у статті.

На думку журналістів, Демпартія на своєму з'їзді вшановуватиме його як «Рузвельта з відтінком Джорджа Вашингтона за «добровільну» відмову від влади». Як пише автор, демократи визнають тріумфом, якщо кандидат Камала Харріс зможе перемогти, але в результаті або вона, або Дональд Трамп успадкує «роз'єднанішу й пригніченішу» країну, ніж Байден отримав у розпорядження, прийшовши до влади в 2021 році.

Зазначимо, кандидатка в президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс візьме участь у двох дебатах із республіканським опонентом Дональдом Трампом. Про це заявили у виборчій кампанії демократів.

До слова, Камала Гарріс витрачає на цифрову рекламу вдесятеро більше, ніж республіканець Дональд Трамп. Так, Гарріс вже віддала на піар $57 млн, тоді як Трамп витратив $5,6 млн.

"Перевернули війну з ніг на голову": У CNN проаналізували блискавичну операцію ЗСУ на Курщині

понеділок, 19 серпень 2024, 18:22

Сили оборони України перевернули російське повномасштабне вторгнення з ніг на голову, коли розпочали операцію у Курській області країни-агресора. Армія РФ змушена перекидати на Курщину тисячі своїх військових із окупованої території всередині України. ...

Росіяни ніяк не можуть загасити пожежу на нафтопереробному комбінаті у Ростовській області. Десятки МЧСників вибули з ладу, вогневий вал поширився на нові резервуари (відео)

понеділок, 19 серпень 2024, 18:05

Як повідомляли Патріоти України у ніч проти 18 серпня українські Сили оборони завдали ударів по російському комбінату "Кавказ" в райцентрі Пролетарск Ростовській області. Тут зберігалися нафта та нафтопродукти, які постачали для потреб окупаційної арм...