"Бахмут тримається": Сирський знову відвідав українських воїнів на фронті

Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський відвідав воїнів, які виконують бойові завдання на Бахмутському напрямку, передають Патріоти України.

"Ми продовжуємо ведення оборонної операції та стримування ворога на Сході. Приїхав до наших воїнів, які виконують бойові завдання на Бахмутському напрямку. Разом з командирами ми ухвалили низку необхідних рішень, спрямованих на забезпечення ефективної оборони та нанесення максимальних втрат противнику", - повідомив він у Telegram.

За словами Сирського, він поспілкувалися із захисниками східного фронту. "В центрі уваги постійно мають бути люди, від солдата до комбрига. Ніхто не має залишитись осторонь, оскільки саме завдяки їх самовідданості та професіоналізму Бахмут тримається. Наші командири і воїни - це герої сучасності, які щодня вщент розбивають плани ворога", - зауважив командувач Сухопутних військ.

Хочуть влаштувати "торг": Лавров висунув умову для мирних переговорів з Україною

понеділок, 6 травень 2024, 12:56

Формула миру, яку запропонував президент України Володимир Зеленський, є "русофобською та ілюзорною". Про це заявив очільник МЗС Росії Сергій Лавров журналісту боснійсько-сербського телеканалу "АТВ", передають Патріоти України. . Лавров стверджує, що М...

Буде тиснути: ЗМІ розповіли, чого очікувати, від переговорів Макрона та СІ Цзіньпіна

понеділок, 6 травень 2024, 12:30

Президент Франції Еммануель Макрон, під час візиту до Парижу китайського лідера Сі Цзіньпіна, тиснутиме на колегу, аби той змусив Російську Федерацію припинити війну проти України, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press. Серед пи...