Бал у кума Путіна: Хто з політиків і бізнесменів був гостями на весіллі пасинка Медведчука (відео)

Гостей розважали Олег Винник, Макс Барських, «Врємя і Стєкло», Світлана Лобода та Вєрка Сердючка.

На святкування весілля пасинка кума президента Росії, народного депутата від «Опозиційної платформи – За життя» Віктора Медведчука приїхали брати Суркіси та однопартієць Тарас Козак, нардеп від «Слуги народу» Андрій Холодов та колишній «сірий кардинал» Києва Вадим Столар. Про це повідомили журналісти програми «Схеми», передають Патріоти України.

«Серед гостей події зафіксували близьких соратників Віктора Медведчука. Його сусідів-олігархів Ігоря та Григорія Суркісів, який також є народним депутатом від ОПЗЖ», - йдеться у повідомленні.

На відео гостей журналісти впізнали депутата від ОПЗЖ Тараса Козака разом із Наталією Лавренюк – його цивільною дружиною та бізнес-партнеркою Оксани Марченко у нафтовому бізнесу в Росії. На територію ресторанного комплексу, зазначають журналісти, заїжджало авто «екс-регіонала», голови Федерації боксу України і фігуранта «бурштинової стрілянини» на Рівненщині Володимира Продивуса.

«На відео гостей потрапив Вадим Столар, відомий за часів Порошенка як «сірий кардинал« Києва, а нині – народний депутат від ОПЗЖ та керівник столичної організації цієї політсили. На прохання журналістів про коментар Вадим Столар не відреагував», - йдеться у повідомленні.

Також помітили Андрія Холодова – народного депутата від «Слуги народу». «На питання, що він робив на весіллі пасинка Медведчука, Холодов «Схемам» не відповів», - зазначили у повідомленні.

Журналісти додали, що із території ресторану виїжджало авто ексержсекретаря Міністерства закордонних справ Андрія Заяця. Втім, дипломат заявив журналістам, що саме в той день давав своє авто в користування, не відповівши, кому. Гостей розважали Олег Винник, Макс Барських, «Врємя і Стєкло», Світлана Лобода та Вєрка Сердючка.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...