"Балкон упал прямо женщине под ноги": Шокуючі подробиці смертельної пожежі в окупованому Донецьку

У Донецьку в багатоповерхівці по вулиці Челюскінців в Київському районі стався вибух і пожежа, що забрала життя двох людей, інформують Патріоти України.

У так званому "МНС ДНР" розповіли, що все сталося на третьому поверсі дев'ятиповерхового будинку. Загиблі 1965 і 1969 років народження. Причина пожежі поки не називається, пожежею знищено три дерев'яних дверних міжкімнатних блоки, один віконний металопластиковий блок. Крім того, вогонь пошкодив речі і меблі на площі шість квадратних метрів.

Очевидці розповіли, що був сильний вибух, деякі мешканці стали вибігати на вулиці, навіть не взявши теплі речі. У телеграм-каналі "Типовий Донецьк" повідомляється, що люди тривалий час стояли на вулиці, поки рятувальники працювали на місці НП. Також повідомляється, що після вибуху балкон постраждалої квартири впав прямо жінці під ноги, дивом її не вбивши.

"Погремел взрыв, мы не поняли, что это, ринулись на улицу, долго стояли, пока нам не позволили вернуться в квартиры", "Взрыв напугал детей, нам пришлось выйти на улицу и наблюдать за действиями спасателей", "Людей жаль, погибли", - пишуть донеччани.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...