"Банда. Злочинне угруповання. Причини абсолютно надумані": Міського голову Умані, який не пускав у місто хасидів через пандемію, зняли з виборів

Популярний діяч Черкащини вбачає в цьому помсту ЗеКоманди

Мера Умані, який не пускав у місто хасидів, зняли з виборів

Мера Умані, одного з лідерів партії "Пропозиція" Олександра Цебрія зняли з місцевих виборів, які повинні відбутися 25 жовтня. Про це повідомив сам міський голова Умані, зазначають Патріоти України.

"Банда. Злочинне угруповання. Причини абсолютно надумані", - так прокоментував пан Цебрій рішення ТВК у Facebook. Крім того, за його словами, територіальна виборча комісія напередодні зареєструвала двох "клонів" Олександра Цебрія.

Пізніше в ефірі "Свободи слова Савіка Шустера" міський голова Дніпра Борис Філатов зазначив, що за всім цим стоїть "схемщик часів Віктора Януковича” народний депутат Антон Яценко.

"Парламентським фракціям доведеться за це відповісти. І ні гарант Конституції, ні Баканов, ні ЦВК не відсидяться", - заявив Філатов.

Він також повідомив, що сподівається на підтримку Асоціації міст України та готовий організовувати страйк через такі ганебні випадки.

При цьому міський голова Дніпра наголосив, що це непоодинокий випадок. Він стверджує, що команди партії "Пропозиція" намагаються зняти і в інших місцях.

За його словами, є інформація, що планують відмовити в реєстрації кандидатам в депутати до Черкаської облради, також не зареєстрували кандидатів в облраду Івано-Франківської області.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...