"Бандерівські біси": Соловйов знайшов "винних" у ліквідації Татарського і розмріявся про знищення України (відео)

Російський топпропагандист Володимир Соловйов напоказ засумував через загибель проросійського воєнного кореспондента Владлена Татарського. Він звинуватив у смерті колеги-пропагандиста українців, назвавши їх "бандерівськими бісами", передають Патріоти України.

Про це Соловйов говорив в ефірі своєї передачі на росТБ. Тим часом гості його студії погодилися, що необхідно ввести смертну кару за зраду батьківщини (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця новини). "Я думаю, що навіть теоретично хоч якісь перемовини неможливі. Терористичний "бандеростан" має бути знищено. Жодних перемовин із терористичною організацією УГІЛ бути не може", – видав пропагандист.

Тим часом антивоєнний Telegram-канал "Сеятель ветра" нагадав, що Татарський своє життя присвятив пропаганді насильства, а мережа забита його відеороликами із закликами до геноциду українців, знищення України, бомбардування цивільних об'єктів в українських містах. Він мріяв влаштувати Бучу всеукраїнського масштабу.

"У підсумку ненависть, яку пропагував Татарський пожерла його самого. І інакше просто не буває. Коли ти щодня послідовно доводиш, що вбивство людей, які тобі не подобаються – це нормально і добре, є ймовірність, що одного разу хтось тобі повірить. І прикінчить тебе самого", – зазначили автори каналу.

Там зробили висновок, що колеги Татарського зараз влаштовують істерику, бо побоюються, що аналогічна доля чекає на них теж. "Закликають мститися і карати. Але хіба з Татарським зробили щось таке, чого він сам не схвалював і чого сам не закликав? То які питання?" – констатували у повідомленні.

Захищати начальство не було вже кому: Бійці Третьої штурмової бригади полонили двох російських командирів, що поклали своїх підлеглих в ході атаки українських позицій

неділя, 12 травень 2024, 0:55

Бійці Третьої окремої штурмової бригади біля населеного пункту Райгородок на Луганщині взяли у полон заступника командира роти і старшого сержанта 752-го полку РФ. Про це 11 травня повідомляє пресслужба бригади. Зазначається, що під час спроби штурм...

"Ми не станемо стороною конфлікту": У Німеччині запропонували збивати дрони над заходом України силами ППО країн НАТО

субота, 11 травень 2024, 21:44

Члени німецького парламенту від урядових "Зелених" та "Вільних демократів", а також опозиційної ХДС виступають за те, що системи протиповітряної оборони країн НАТО збивали дрони над західною частиною України, передають Патріоти України. "Це розвантажит...