Бандероль потрапила до адресата: Українські захисники показали, як знищують окупантів в окопі (відео)

Українські воїни продовжують нищити російських окупантів, які приїхали в Україну, аби вбивати українців. Цього разу на "хороших росіян" окупантів перетворили просто в окопах, передають Патріоти України.

Бійці 24-ї окремої механізованої бригади ЗСУ скинули з дрона снаряд в окоп, звідки рашисти вели вогонь по українських військових із вогнепальної зброї. Відео з філігранною роботою українців опубліковане на сторінці 24-ї ОМБр у Facebook.

На знятому відео дроні видно, як рашисти ведуть з вогнепальної зброї вогонь по українських військових. Вони не підозрюють, що цього разу карма буде просто миттєвою. Українські воїни скидають з дрона снаряд. Він залітає просто в окоп. Усі рашисти, які там перебували, перетворилися на "хороших росіян".

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...