Бандит у масці розповідав дітям про вбивства: У Краснодарі третьокласникам влаштували зустріч із "вагнерівцем"

У краснодарській школі (РФ) дітям влаштували "цікаву зустріч" із найманцем ПВК "Вагнер" на уроці "Розмови про важливе". Про це йдеться на сайті школи під заголовком "Цікава зустріч", передають Патріоти України.

Боєць прийшов на урок до третьокласників 3 жовтня. Він розповів дітям про "важливу роль, яку підрозділ виконує на Донбасі", показав особисті речі та екіпірування, які використовував під час бойових дій, а також свої урядові нагороди.

"Дітей цікавило все: яку зброю застосовують бійці під час "СВО", як і де вони відпочивають, якщо не беруть участь у бойових діях", - йдеться у повідомленні. З дітьми бойовик спілкувався в масці.

Коригували удари з "Градів" по підрозділах ЗСУ: Подружжя із Сумщини викрили у держзраді

понеділок, 29 квітень 2024, 11:27

Служба безпеки України у Сумській області затримала місцевих чоловіка і жінку: їх підозрюють у коригуванні російських обстрілів по прикордонних районах регіону та позиціях Сил оборони. Про це інформує пресцентр СБУ, передають Патріоти України. Зазнача...

"Треба готуватися": Боєць "Азову" розказав, коли закінчиться війна в Україні

понеділок, 29 квітень 2024, 10:56

Коли закінчиться війна в Україні - головне питання, яке хвилює кожного громадянина нашої країни. На думку бойця "Азову" з позивним "Ніко", це станеться, на жаль, нескоро, передають Патріоти України. За словами бійця 12-ї бригади НГУ "Азов", українці щ...