​Банкова боїться конкуренції "нових облич": Політолог розповів, чи зможе Разумков посунути Зеленського

Спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова навряд чи можна назвати конкурентом глави держави, переконаний політолог, очільник «Українського Інституту майбутнього» Вадим Денисенко. Президентський рейтинг голови парламенту складає приблизно 1,5% та й тип виборця у нього зовсім інший, ніж у Зеленського, зазначають Патріоти України.

«Так, у Разумкова високі показники довіри, проте на сьогодні він взагалі не справляє враження самостійного, із заявкою на успіх у довготривалій перспективі», – сказав Денисенко в інтерв’ю «Главкому».

Разумков не може бути навіть теоретично конкурентом Зеленського, бо його електорат – це люди, які розчарувалися у Зеленському та шукають для себе чогось іншого.

«Чинний спікер працює на полі логічнішого, старшого, виваженішого виборця, якому навряд притаманне «кліпове» мислення та увагу якого весь час неможливо перемикати на інші теми», – пояснив експерт.

Теоретично на наступних виборах спікер парламенту міг би скласти конкуренцію колишньому прем’єру Гройсману.

«Напевно, можна говорити про схожість і електоратів, і самих цих політиків. Водночас певні розбіжності серед їхніх виборців все ж є. За Разумкова проголосують ті, хто вже не хотів би голосувати за Гройсмана – як представника попередньої влади», – підкреслив Вадим Денисенко.

У Кобзона будуть гості? У Запорізькій області підірвали "депутата"-єдинороса

вівторок, 16 квітень 2024, 17:30

На тимчасово окупованій території Запорізької області підірвали "депутата"-єдинороса, передають Патріоти України. Як повідомив гауляйтер Володимир Рогов у Telegram, 16 квітня у Мелітопольському районі на Запоріжжі підірвали "депутата" Акимівської окруж...

У Брянську вночі знеструмили військові об’єкти росіян: У ГУР розкрили подробиці

вівторок, 16 квітень 2024, 17:22

У ніч на 16 квітня в російському Брянську вдалося знеструмити декілька військових та промислових обʼєктів РФ, передають Патріоти України. Деталі: Зокрема, внаслідок знищення трансформатора на електропідстанції потужністю 110 кВт без електроживлення зал...