Банкова дала "Залізничнику" команду "фас"? Лещенко розповів, які ще посади випрошувала у Зеленського Тимошенко

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко після перемоги на президентських виборах Володимира Зеленського начебто просила біля Офісу президента призначити її людей на три керівні посади. Про це повідомив екс-журналіст, народний депутат 8-го скликання Сергій Лещенко в Telegram, зазначають Патріоти України.

За словами Лещенка, коли Тимошенко вийшла на Банкову після перемоги Зеленського на виборах, вона просила для своїх людей три посади: “Державне агентство України з управління зоною відчуження, Державну продовольчо-зернову компанію України та Бердянський порт”.

Лещенко зазначив, що в підсумку Тимошенко не вдалося отримати для своїх соратників посади і вона пішла в радикальну опозицію, а Бердянський порт передали в концесію.

Нагадаємо, на початку жовтня Тимошенко була присутня на кількох зустрічах на Банковій з довгим списком кандидатів на різні посади, але домовитися про повернення до влади так і не змогла.

Як пізніше повідомив Лещенко, Тимошенко перейшла в опозицію через те, що представники Зеленського відмовили їй у призначенні свого ставленика на посаду в Державній продовольчо-зерновій компанії України.

22 січня Лещенко повідомив, що Тимошенко разом із головою партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктором Медведчуком готуються до політичного реваншу.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...