Банкова "палить мости": Радник глави ОП Подоляк заявив, що Білорусь наразі - це "людожерська держава"

Радник голови ОП Михайло Подоляк заявив, що "президент" Олександр Лукашенко, який захопив владу в Білорусі, показав, що це "людожерська держава", повідомляють Патріоти України з посиланням на "Україна 24".

"Все, що продемонстрував Лукашенко, що Білорусь - людоїдська держава, яка може собі дозволити не звертати увагу на цивілізаційні правила поведінки", — сказав Подоляк.

Радник глави ОП відповів, чи чекає українська влада у Києві на Світлану Тихановську, яка була суперницею Лукашенка на виборах у 2020 році, та чи зустрінеться з нею президент Зеленський.

"По-перше, я не знаю, чи вона приїде. Це вже, певно, запитання до її штабу. По-друге, вона добре почувається у Вільнюсі, там у неї розгалужена мережа підтримки. Якщо вона приїде до Києва, то, безумовно, ми її будемо зустрічати, бо це потрібно", — сказав він.

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...