"Бар'єр на шляху проникнення західної антисімейної ідеології": У Держдумі хочуть заборонити змінювати стать на території Росії

До російської Держдуми внесли на розгляд парламенту законопроєкт, який заборонить на території РФ проводити операції щодо зміни статі. Про це повідомив віце-спікер Держдуми Петро Толстой повідомив у себе в Telegram, передають Патріоти України.

Він заявив, що законопроект внесли депутати всіх пʼяти фракцій Держдуми. Він повинен доповнити закон "Про основи охорони здоров'я громадян у РФ" положеннями, які, зокрема, "забороняють здійснення медичних втручань, спрямованих на зміну статі людини".

Разом з тим законопроект дозволяє проводити операції щодо лікування вроджених аномалій статевих органів у дітей. Такі операції зможуть проводити згідно з рішенням лікарської комісії у затверджених для цього урядом РФ лікарнях. "На жаль, таких випадків дедалі більше – західна індустрія трансгендерів намагається просочитися і в нашу країну", – вважає Толстой.

Крім того, законопроєкт забороняє офіційним органам реєструвати або виправляти стать у документах на основі відповідної довідки з лікарні. Для цього російські депутати внесуть поправку до закону "Про акти цивільного стану".

Толстой аргументував такий законопроект боротьбою з "проникненням західної антисімейної ідеології" до Росії. "Навіщо це робиться? Ми зберігаємо для нащадків Росію – з її культурними та сімейними цінностями, традиційними засадами, ставлячи бар'єр на шляху проникнення західної антисімейної ідеології", – додав депутат.

"Я ніколи не жалкую про минуле": Буданов пояснив свою заяву про ЗСУ в Криму

вівторок, 23 квітень 2024, 8:24

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, що на нього планують черговий замах в інтересах росіян, передають Патріоти України. Пряма мова: Там вони зараз планують дещо (замах - ред.), але, як і минулі рази, все в них не вийде... ...

Засоби ППО та снаряди: Міноборони Швеції просто зараз поставляє Україні рекордну партію зброї

вівторок, 23 квітень 2024, 8:05

Парламент Швеції минулого місяця ухвалив фінансування нового пакета допомоги для України в обсязі 650 мільйонів євро, він передбачає постачання систем протиповітряного захисту та артилерійських снарядів, які надходять в Україну просто зараз. Про це нап...