Башти Кремля зійшлися в усобиці - у скрепних холопів кістки тріщать: Співачкою Чичериною зацікавилася поліція РФ

Сама Юлія Чичера вважає в усьому винними Навального, лібералів та... українців.

У рок-співачки, ярої українофобки Юлії Чичериної почалися проблеми з поліцією в Росії. Її викликають в відділення карного розшуку. Про це Чичеріна написала особисто на своєму каналі в Telegram, передають Патріоти України.

В оприлюдненій Чичериною повістці причина виклику вказана не була. Змовчала про неї і сама співачка. Замість цього вона вибухнула образами на адресу російських слідчих, звинувативши їх в роботі на Захід. Чичеріна зазначила, що її "викликають на допити і лякають статтями" вже не перший раз. Вона висловила думку, що в цьому винні Навальний, ліберали, Україна і навіть США. "Ку-ку, напрасно выслуживаетесь перед либер****ей, пыш****дый зо**и-новичок Навальный к власти не придет, героя Украины не получите точно, гринкарта вам не светит", - написала вона.

Вона уточнила, що "добре мати паспорт" невизнаної "ДНР", так як місцеві бойовики там нібито "прикривають від зрадників". Чому тоді не переїжджає в "народну республіку", Чичерина вказувати не стала.

Свою версію, чому у Чичериної почалися проблеми з поліцією в Росії, висловив в Facebook блогер Олександр Коваленко. Він зазначив, що "все куди прозаїчніше", ніж всі представляє співачка. На його думку, це результат внутрішньої боротьби в РФ.

"Все дело в ее (Чичериной - ред.) структурной принадлежности. Дело в том, что Юля точно так же, как и Захар Прилепин, Иван Охлобыстин и прочая аткерско-певическая братия, структурно подчинены МО РФ, а в частности – ГУ ГШ ВС РФ. Эдакое театральное подразделение Владислава Суркова. А поскольку сейчас Лубянка начинает жестко таскать политические и общественные проекты Гризодубовой после наезда Следственного комитета РФ на Константина Малофеева, задержания схимонаха Сергия, Юля пошла на карандаш следующей. С каждым днем в королевстве гибридном становится все интереснее и интереснее!" - написав експерт.

Через загиблих на війні в Україні найманців: Делегація зі Шрі-Ланки відвідає Росію

четвер, 16 травень 2024, 23:02

Шрі-Ланка має намір направити делегацію в Росію для розслідування долі сотень своїх громадян, які беруть участь у війні проти України. Про це повідомляє The Guardian, передають Патріоти України. У міністерстві оборони Шрі-Ланки заявили, що за допомогою...

"Не знаю, что делать, вот опять разбомбили Белгород": Росіяни у розпачі через бойові дії поблизу власних домівок (відео)

четвер, 16 травень 2024, 22:20

Зокрема, у розмові росіянин розповідає, що Бєлгород знову розбомбили. "Я понял, а у вас что там? Я не знаю, что делать, там что-то вообще, только вот опять разбомбили Белгород", — жаліється росіянин. . Також у ГУР МОУ підкреслили, що за кожен воєнний ...