"Батальйон імені Судоплатова": Колаборанти в Мелітополі вирішили створити свою ПВК, - мер Федоров

У Мелітополі місцеві колаборанти намагаються створити свою "приватну військову компанію" (ПВК). У неї вербують не тільки місцевих жителів і росіян, але також громадян Сербії. Про це заявив міський голова Мелітополя Іван Федоров, передають Патріоти України.

За його словами, призначений росіянами гауляйтер окупованих районів Запорізької області Євген Балицький вже деякий час намагається шукати добровольців для створеного ним "батальйону імені Судоплатова".

Однак бажаючих знайшлося небагато, тому в банду почали набирати найманців з Сербії. Федоров зазначив, що серед завербованих сербів є "двоє катів, яких розшукує Інтерпол". Також мер повідомив, що окупанти намагаються примусово мобілізувати місцевих жителів в якості "добровольців" в свою "ПВК".

На Бахмутський напрямок окупанти перекинули армійську авіацію, ЗСУ не вистачає ППО: У Нацгвардії розповіли про ситуацію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:30

На Бахмутському напрямку ЗСУ зараз дуже важко. Після Авдіївки, противник перекинув туди основні зусилля, зокрема бронетехніку, живу силу та армійську авіацію. Про це розповів Офіцер секції планування бригади "Рубіж", Майор НГУ Дмитро Кожубенко в етері ...

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...