"Батьківщина" не дрімає: Кандидати Тимошенко почали маскуватись під "слуг народу" (фотофакт)

Активісти нагадують, що розміщення політичної агітації на громадському транспорті, у тому числі таксі, заборонено законом.

У Вінниці кандидата в народні депутати від "Батьківщини" Людмилу Ваколюк рекламують на таксі. Фото опублікувала громадська мережа "Опора" на своєму сайті, передають Патріоти України.

Агітацію з ознаками порушення спостерігачі зафіксували 3 та 4 липня на кількох автомобілях таксі. Плакати із написом "Ваколюк Людмила. 12 округ. Слуга народу та Батьківщини!" та "Ваколюк Людмила. 12 округ. Твій вибір – моя відповідальність!" розміщені на задньому або боковому склі автомобілів.

Кандидат зображена на жовто-зеленому фоні, схожому на кольори партії "Слуга народу" президента Володимира Зеленського.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...