Батько однокласника миттєво доніс у поліцію: Російський школяр написав у класному чаті "Слава Україні"

У російському місті Звенигород Московської областіучень третього класу написав у шкільному чаті "Слава Україні" та потрапив у поліцію. Його здав батько однокласника. Про це повідомляє російський ресурс Baza, передають Патріоти України.

Чоловік дізнався про "антиросійські" настрої у шкільному чаті від сина: 16 травня хлопчик показав татові дивні повідомлення, які написав його однокласник Діма. Школяр опублікував кілька найвідоміших українських гасел. Дорослий чоловік вирішив діяти як "свідомий громадянин" - він наробив скрінів та набрав поліцію.

Діму з мамою запросили до відділу у справах неповнолітніх. Там хлопчик розповів, що лише хотів потролити однокласників і нічого серйозного у свої повідомлення не вкладав. Співробітники поліції поговорили зі школярем про шкоду такого тролінгу та відпустили.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...