"Батьки Плотницького теж у Воронежі померли": Стало відомо про смерть дружини екс-ватажка "ЛНР"

У Росії несподівано померла дружина колишнього ватажка терористів "ЛНР" Ігоря Плотницького – 46-річна Лариса Плотницька. Про це повідомили в Twitter "Коливано-бджоларія LPR", де опублікували виписку з Єдиного державного реєстру індивідуальних підприємців Росії, передають Патріоти України.

"За випискою ЄДРІП дружина Плотницького померла у Воронежі більше місяця тому (причина закриття індивідуального підприємця – у зв'язку зі смертю)", – йдеться в повідомленні.

Український журналіст Денис Казанський припустив, що смерть дружини екс-ватажка "ЛНР" могла настати не природним чином. "Цікаво, сама або допомогли?" – написав він.

Користувачі мережі у коментарях висловили й інші версії причин смерті дружини терориста, пригадавши смерть батьків Плотницького внаслідок отруєння грибами.

"Може від ковіда", "Сковідилась", "А, може, хряк з сім'єю замітає сліди і збирається тікати за кордон?", "Побачити Воронеж і померти", "Це ж у Воронежі батьки Плотницького грибами отруїлися на смерть?", – пишуть люди.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...