Бацька догрався? На головному телеканалі Кремля розкритикували Лукашенка і закликали до захоплення Білорусі, щоб не підставляв Мордор (відео)

Скандал з повітряним піратством Лукашенка дав гарниц привід Путіну вибити з колеги-диктатора пришвидшеної капітуляції та аншлюсу

Відомий російський пропагандист держканалу Росії "Russia Today" Андрій Красовський зробив жорстку заяву на адресу самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка у зв'язку із захопленням літака авіаліній Ryanair для затримання опозиційного блогера Романа Протасевича. Ведучий назвав Білорусь "шістьма російськими губерніями" під керуванням людини, що вийшла з-під контролю і натякнув на необхідність повернути республіку до складу Федерації, зазначають Патріоти України.

Відеосюжет опублікував на своєму телеграм-каналі український блогер Денис Казанський. Від себе він додав, що таким чином Кремль заганяє Лукашенко "в кут", щоб надалі використовувати ситуацію у своїх інтересах (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

Так, в епізоді Красовський не скасовує того, що затримання Протасевича – потрібний і корисний крок, щоб захистити країну від іноземних агентів, проте за безпрецедентний обман диспетчерів і пілотів доведеться розплачуватися не тільки офіційному Мінську.

"Тобто відтепер будь-яке подібне повідомлення від білоруських диспетчерів буде розцінюватися, як провокація, як брехня. А значить, що літати над цим повітряним простором може бути небезпечно. Повідомляє тепер диспетчер з "якогось" Гомелю про небезпеку і будь-який КПС вирішить, що це провокація, а на борту просто знаходиться неугодний Лукашенку персонаж", – зауважив провідний RT.

Красовський зазначив, що ситуація з Протасевичем – це не винятковий випадок, коли Лукашенко вжив заходів зі знешкодження іноагента, так він, мовляв, надійде з будь-яким.

"У тому числі з нами, російськими громадянами. Товариші, ми ж розуміємо, що нашими ж грошима і нашими ж стратегіями ми принижуємо і знищуємо дев'ять мільйонів російських людей, яких буквально віддали цьому Лукашенко в батраки. Це наші люди, щоб там не казали : "NEXTA", "Радіо свобода".. Це шість наших російських губерній під керуванням непередбачуваної людини", – заявив пропагандист.

У зв'язку з цим він багатозначно нагадав вірші з пісні групи "Акваріум" "пора повернути цю землю собі".

"Упевнений, що більшість людей, які народилися і живуть в сучасній Білорусі, зустрінуть це рішення з радістю", – уклав Красовський.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...