Бацька погрожує всім показати "Кузькіну мать": Лукашенко заговорив про загальну мобілізацію в Білорусі

Номінальний глава білоруської держави Олександр Лукашенко зажадав від усіх регіонів і районів бути готовими до загальної мобілізації за три дні. Про це йдеться в сьогоднішньому повідомленні БЕЛТА, передають Патріоти України.

За словами політика, головам райвиконкомів і облвиконкомів слід навчитися воювати і добре знати об'єкти, які слід охороняти в рамках територіальної оборони. Більш того, білоруський диктатор стверджує, що влада повинна забезпечити швидку мобілізацію громадян, щоб вони по тривозі були мобілізовані за три дні.

«Все главы предприятий, где эта техника сосредоточена, в мирное время должны понимать, что эта техника подлежит мобилизации… Иными словами, в любой момент приехали, подняли по тревоге, трое суток - и все на местах, охраняют те объекты, которые нужно здесь охранять. К этому в стране все должны готовиться после сегодняшнего мероприятия», - сказав Лукашенко.

До слова, раніше Слідком Білорусі закликав Дурова блокувати опозиційні Telegram-канали. Вони нібито публікують особисті дані білоруських силовиків і закликають до насильницьких дій щодо їх сімей. Більш того, в Мінську заявили, що літак Ryanair навмисно не перетнув кордон з Литвою. Максимальне зближення між винищувачем і лайнером становило 55 кілометрів, стверджує білоруська сторона.

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...

"Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі": Сирський показав, як ЗСУ нищать живу силу й техніку росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 11:23

Сили оборони України й далі активно знищують живу силу і військову техніку країни-агресора РФ. Про це в Telegram 20 квітня заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти України. "Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі. Про ...