Бацька шикує: У Лукашенка помітили золоті ручки по €4 тисячі, з яких здувають пилинки (фото, відео)

Незаконно обраний президент Білорусі Олександр Лукашенко користується елітними іменними ручками італійської фірми Montegrappa вартістю від €2 до €4 тисяч. Про це заявляється в розслідуванні опозиційного білоруського проєкту NEXTA, передають Патріоти України.

Відео, присвячене Лукашенку ("Золоте дно") з'явилося на YouTube-каналі ресурсу в понеділок, 8 березня. Так, таку ручку індивідуального дизайну зняли на камеру під час зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним у Сочі в 2018 році.

Співробітниця служби протоколу тодішнього президента готувалася до приходу Лукашенка і в прямому сенсі здувала порошинки із золотої ручки. В руках у неї був чемоданчик, як помітили журналісти, – з такими ж ручками.

"У лютому 2019 року Лукашенко зустрівся з президентом Росії Путіним в Сочі, де під час лижних катань продемонстрував лижний костюм вартістю майже €4 тисяч. При цьому він заявляв, що шапку подарували, куртка стара, а черевики безкоштовно за €2 тисячі виготовили австрійці для піару", – додали автори розслідування. Крім того, в гардеробі Лукашенка вони знайшли ремені Hermes за $800, годинник вартістю від $15 до $20 тисяч.

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...