Бацька здувся? На найближчій зустрічі Лукашенко і Путін можуть підписати дорожні карти інтеграції Білорусі та РФ

9 вересня президенти Росії і Білорусі Володимир Путін і Олександр Лукашенко проведуть чергову зустріч, під час якої можуть підписати дорожні карти інтеграції двох країн. Про це заявив представник посольства Білорусі, передають Патріоти України.

Він підкреслив, що зустріч є дуже очікуваною, і сторони сподіваються на підписання дорожніх карт. Нагадаємо, раніше Лукашенко і Путін погодили чергову зустріч в Москві. При цьому в Кремлі зазначали, що президенти двох країн мають намір обговорити міжнародні проблеми, а також програми, які були підготовлені білоруським і російським урядами.
Нагадаємо, напередодні Олександр Лукашенко відсвяткував своє 67-річчя. З днем народження президента Білорусі привітав глава Чечні Рамзан Кадиров. Він зазначив, що Лукашенко є справжнім патріотом республіки і він всім серцем і душею вболіває за свій народ. Крім того, Кадиров підкреслював, що завжди з теплотою згадує свої візити до Мінська і сподівається, що Лукашенко скоро відвідає Чечню, де його завжди дуже раді бачити.

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...