Бацька знову "кинув" з аншлюсом: "У Кремлі вже думають про підтримку опозиції Білорусі", - політолог

Днями президент Росії Володимир Путін змінив посла в Білорусі, і відомий політолог Валерій Соловей заявив, що у співпраці двох країн відбудуться зміни. В ефірі «Ехо Москви» Соловей зазначив, що в Кремлі вкрай незадоволені тим, які рішення почала приймати влада Білорусі, передають Патріоти України.

За його словами, вибудовування відносин між Москвою і Мінськом зводиться тільки до того, що білоруський лідер дає обіцянки, але потім відмовляється їх виконувати. На думку експерта, Олександр Лукашенко грає на час, проте він перебільшує свої здатності впоратися з протестним рухом в республіці. Політолог не виключив, що обставини можуть скластися найнесподіванішим чином і застануть Лукашенка зненацька.
Також Соловей розповів, що володіє інформацією про те, що влада Росії вже думає, щоб почати підтримку білоруської опозиції, а потім привести до влади в Білорусі власного політика. На думку експерта, такий стан справ допоможе ефективніше тиснути на президента сусідньої республіки. Нагадаємо, що раніше багато політологів говорили, що впевненість Лукашенка прямо залежить від терпіння Росії.

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...