"Бавовна" була гарна: Партизани влаштували диверсію на залізниці в Ростові-на-Дону

Партизани "Атеш" спалили релейну шафу на залізниці Ростов-на-Дону-Маріуполь біля населеного пункту Шахти, передають Патріоти України.

Як йдеться у повідомленні підпілля, це одна з основних залізничних магістралей у регіоні, що зв'язує Росію та Донецьку область України. Вона активно використовується для транспортування військової техніки та особового складу до зони бойових дій.

Дослівно: "Ми продовжуємо боротьбу з окупантами всіма силами. І кількість наших диверсій з кожним днем буде дедалі більшою. Військовослужбовцям Росії не варто розслаблятися ні на хвилину, наша помста за ваші злочинні дії буде страшною".

Курськ масово атакували українськи безпілотники. Загорівся житловий будинок (відео)

четвер, 25 липень 2024, 0:30

Увечері 24 липня ударні БПЛА атакували російський Курськ і Курську область. Про це у себе в Telegram повідомив виконувач обов'язків губернатора Олексій Смирнов. . "У небі над Курською областю працює ППО. Відійдіть від вікон! Наближатися до уламків БПЛ...

Кулеба пояснив китайському візаві, на що Україна ніколи не піде в пошуках миру

середа, 24 липень 2024, 23:59

Україна не прогнеться на жодні ультиматуми щодо завершення війни. Китай згодний, що для закінчення війни потрібно досягти "сталого миру", а не його ілюзії. . Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба після переговорів у Китаї, повідомляють...