"Бавовна" була потужна: Дрони СБУ вночі вдарили по базі берегової охорони окупантів на озері Донузлав в Криму

Морські та повітряні дрони Служби безпеки України у співпраці з ВМС ЗСУ уразили базу берегової охорони окупантів на озері Донузлав у Криму, передають Патріоти України.

Деталі: Повідомляється, що українські дрони вразили та вивели з ладу штаб з пунктом управління, склад боєприпасів і техніки, електропідстанція, технічні споруди і вогневі позиції ворога.

Також співрозмовник розповів, що минулої ночі окупаційні військово-морські сили РФ намагалися провести навчання із захисту акваторії озера Донузлав, але завдяки українським дронам ці навчання "стали провалом, бо росіяни не змогли захистити навіть свою базу, не кажучи вже про акваторію озера".

ТЕМИ:

У пакеті будуть гаубиці Caesar і танки: Франція готує військове підкріплення для ЗСУ

четвер, 18 липень 2024, 20:45

Франція готує новий пакет військової допомоги Україні. До нього, серед іншого, увійдуть гаубиці Caesar. Про це повідомляє France Info, передають Патріоти України. Згідно з документом, з яким ознайомилося видання, Україна отримає 128 транспортних машин ...

Росія втратила близько 200 танків Т-62: Коваленко пояснив, про що це свідчить

четвер, 18 липень 2024, 20:06

Від часу повномасштабного вторгнення російські окупанти втратили понад 200 танків Т-62 різних модифікацій, з яких 165 верифіковано як знищені, пошкоджені або “затрофеєні”, передають Патріоти України. Військовий оглядач групи “Інформаційний спротив” Оле...