"Бавовна" була потужна: З’явилися супутникові знімки наслідків авіаудару 13 квітня по окупованому Луганську

З’явилися супутникові знімки наслідків авіаудару по "Луганському машинобудівному заводу-100" на окупованій території, передають Патріоти України.

Дослівно: "На супутникових знімках Planet Labs за 14 квітня, які є у розпорядженні "Схем", видно, що значно постраждала щонайменше одна будівля заводу".

Деталі: Про вибухи в районі заводу у тимчасово окупованому Луганську повідомили у соцмережах 13 квітня, тоді ж з’явилися перші відео з місця подій. За даними журналістів проєкту "Донбас Реалії", уразили підприємство "Луганський машинобудівний завод-100", де окупанти ремонтували військову техніку та знаходився особовий склад армії РФ.

У цей же день у Повітряних силах підтвердили ураження ворожого пункту управління "Центр" в окупованому Луганську.

Нова "бавовна" так не минулась: ЗМІ повідомляють про знищення заправної станції на "Бельбеку" після атаки (відео)

четвер, 16 травень 2024, 9:59

На аеродромі "Бельбек" у тимчасово окупованому Криму після другої атаки в ніч на 16 травня, ймовірно, знищено заправну станцію.. "На військовому аеродромі "Бельбек" у Криму внаслідок сьогоднішньої нічної атаки знищено заправну станцію", - йдеться у пов...

Україна збиває набагато менше російських ракет, ніж раніше: Військовий експерт назвав причину

четвер, 16 травень 2024, 9:57

Україна зараз збиває набагато менше російських ракет, ніж раніше під час повномасштабної війни. За останні півроку військово-повітряні сили перехопили близько 46% цілей. Про це пише американське видання The Wall Street Journal. Чому так відбувається та...