"Бавовна" була видовищна: Генштаб ЗСУ підтвердив успішний удар по найбільшому у Криму нафтовому терміналу

Уночі 7 жовтня сили оборони України завдали успішного удару по нафтовому терміналу у Феодосії в тимчасово окупованому Криму. Про це Генеральний штаб ЗСУ повідомив у Telegram, передають Патріоти України.

"Сьогодні вночі завдано успішного удару по морському нафтовому терміналу противника, що в тимчасово окупованій Феодосії АР Крим. У районі об'єкта зафіксовано займання. Наслідки ураження уточнюються. Завдання виконано підрозділами ракетних військ Збройних сил України у взаємодії з іншими складовими сил оборони України", – ідеться в повідомленні.

Про те, що у Феодосії після нібито атаки БПЛА горить нафтовий термінал, уранці 7 жовтня повідомляли пабліки і ЗМІ, публікуючи відео пожежі.

У Генштабі підкреслили, що ідеться про найбільший в окупованому Криму за обсягами перевалки нафтопродуктів термінал, він забезпечував, зокрема, і окупантів.


Злам таки буде? Бербок не виключила, що Україна зможе використати німецьку зброю для ударів углиб РФ

понеділок, 7 жовтень 2024, 11:37

Україна в майбутньому зможе використовувати зброю з німецьких запасів для самооборони, включно з можливими ударами по військових об'єктах на території Росії. Про це заявила міністр закордонних справ Німеччини Анналена Бербок, передають Патріоти України...

Відправили до пекла: Ексфутболіста збірної Росії, який вирішив вбивати українців, було ліквідовано ЗСУ

понеділок, 7 жовтень 2024, 10:56

Колишнього футболіста збірних Росії U-18 та U-20 Тимура Осмоловського було ліквідовано на війні з Україною. Приліт дрону Збройних сил України став останнім, що побачив 24-річний ексспортсмен, передають Патріоти України. У липні 2017 року потрапив до ос...