"Бавовна" була видовищна: В окупованому Луганську дрони атакували нафтобазу, спалахнула пожежа (фото, відео)

У тимчасово окупованому Луганську вночі 4 грудня невідомі безпілотники атакували нафтобазу. Там спалахнула масштабна пожежа, передають Патріоти України з посиланням на місцеві Telegram-канали.

Як пишуть у мережі, через атаку на нафтобазу спалахнув один із резервуарів, сталася велика пожежа. Росіяни традиційно звинувачують в атаці ЗСУ.

Ситуація у Луганській області

Згідно зі звітом ISW, 3 грудня російські війська продовжили наступальні операції вздовж лінії Куп'янськ-Сватово-Кремінна, але підтверджених успіхів не досягли.

Український Генштаб повідомив, що українські війська відбили російські атаки на північний схід від Петропавлівки та поблизу Сіньківки, Іванівки, Стельмахівки та Серебрянського лісництва.

Українські війська продовжили локальні наземні атаки в районі Кремінної 3 грудня і нещодавно здійснили підтверджене просування. Відеозапис, опублікований 29 листопада та розміщений 2 грудня, показує, що українські сили нещодавно просунулися на захід від Діброви.

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...