"Бавовна" на аеродромі під Рязанню: Ліквідовано чергового цінного пілота-окупанта (фото)

Внаслідок вдалої атаки невідомих дронів на аеродром російської авіації "Дягілево" під Рязанню було ліквідовано майора Євгена Навлютова - пілота стратегічного бомбардувальника Ту-22М3, інформують Патріоти України.

Як повідомляють російські пропагандисти, Навлютов був одним із загиблих внаслідок атаки на авіабазу. Саме цей пілот запускав ракети на мирні міста України.

Досвід, який мав Навлютов, пілоти здобувають впродовж кількох десятиліть. Він вартує кількох мільйонів доларів. Саме тому втрата пілота такого рівня - великий удар для російської авіації.

Атаки на російські авіабази

В ніч на 5 грудня "бавовна" сталася під Рязанню та в Енгельсі. За словами росіян, аеродром, який розташований на відстані понад 800 км від України, атакували дрони.

У ЗСУ вже заявили, що ще "нічого не починали". Водночас представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов, коментуючи вибухи на російському військовому аеродромі Енгельс, наголосив, що за те, що відбувається на території Росії, відповідальність несе уряд країни-агресорки.

"Путін скористався моментом": Аналітики пояснили кадрові ротації, які відбулися в Росії

вівторок, 14 травень 2024, 15:30

Кадрові зміни в міністерстві оборони РФ почали відбуватися за тиждень до того, як диктатор Володимир Путін вирішив звільнити голову терористичного відомства Сергія Шойгу. Зокрема, у відставку подали заступники міністра оборони, які були причетні до кор...

Не хочуть помирати за Путіна: Командири РФ на Харківському напрямку погрожують окупантам розстрілом за відмову йти у наступ

вівторок, 14 травень 2024, 14:42

Російські командири погрожують окупантам розстрілами за відмову йти у наступ на Харківському напрямку. Загарбникам наголосили, що у випадку спроб дезертирства назад на територію РФ їх вб'ють загороджувальні загони. Як зазначають у відомстві, розвідника...