"Бавовна" на голови: Російські літаки упустили дві авіабомби ФАБ-250 на села в Бєлгородській області

Літаки Повітряно-космічних сил Російської Федерації упустили дві авіабомби ФАБ-250 у Бєлгородській області. Про це повідомило видання ASTRA з посиланням на джерела, передають Патріоти України.

"Російські літаки упустили ще 2 авіабомби ФАБ-250 у Бєлгородській області", — йдеться у повідомленні. 27 січня у хуторі Постників Корочанського району була виявлена авіабомба ФАБ-250. Натомість місцевих жителів вирішили не евакуювати. Того ж дня таку саму авіабомбу знайшли на вулиці Лісовій в селі Стрілецьке Бєлгородського району. В результаті було евакуйовано близько 150 жителів, що живуть в радіусі 500 метрів від місця падіння ФАБ-250.

За даними російських журналістів, у результаті падіння боєприпасів ніхто з людей не постраждав."Обидві авіабомби знешкодили наступного дня", — додали в ASTRA.

28 січня у місцевому Telegram-каналі повідомили, що в селі Стрілецьке відбулася евакуація людей через боєприпас, що не розірвався. "У Стрілецькому на деяких вулицях евакуювали жителів, бо знайшли боєприпас, що не розірвався", — йдеться у повідомленні.

Крім цього, місцевим жителям пропонували виїхати не менше ніж на 500 метрів від місця, де перебував боєприпас. Додамо, що на момент виходу публікації місцева влада не прокоментувала подію.

НАТО вже має дієву модель захисту неба України від російських атак, - Business Insider

понеділок, 20 травень 2024, 13:50

НАТО вже має дієву модель захисту неба України від російських атак. Ця модель була наочно продемонстрована під час іранської атаки на Ізраїль у квітні. Про це пише видання Business Insider. Колишній генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен зокрема висловив п...

Україна зробила Крим непридатним для російських військ: Годжес оцінив удари по півострову

понеділок, 20 травень 2024, 13:30

Сили Оборони України своїми ударами по військових об’єктах росіян в окупованому Криму роблять цю територію "непридатною" для ворога.Про це заявив колишній командувач військ США в Європі, генерал-лейтенант у відставці і військовий експерт Бен Годжес на ...