"Бавовна" працює: Бєлгородська область знову без світла

Російські окупанти завдавали терористичниі удари, аби залишити українців взимку без тепла та світла. Водночас "бавовна" ефектно помстилася ворогу, зазначають Патріоти України.

Сергій Стерненко наголосив, що без світла залишилися 14 населених пунктів. Окрім того, місцеві жителі проводять вечір без газу. Тим часом температура повітря на території області опустилася до -12...-14 градусів.

На болотах – вже виють

Жителі Бєлгородської області істерикують у мережі. Вони повідомляють, що чули "хлопок" та бачили спалахи у небі. 99%, що тепер можна чекати нову фантастичну історію про роботу "славетної російської ППО". Хоча у маразми влади не вірять вже навіть самі росіяни.

"Іноді ворог може здійснювати дії": Ворожі ДРГ намагаються проникнути на Харківщину - чи є загроза для Харкова

четвер, 2 травень 2024, 14:49

Упродовж минулого тижня були зафіксовані спроби прориву російських диверсійно-розвідувальних груп до Харківської області. Втім, навряд чи це становить загрозу для самого Харкова. Про це в телемарафоні повідомив речник Нацгвардії Руслан Музичук, передаю...

Під прицілом: Американський генерал пояснив, що стане першочерговими цілями для ATACMS

четвер, 2 травень 2024, 14:38

Надані союзниками ракети Atacms допоможуть ЗСУ завдавати точних ударів по російських штабах, логістиці та артилерії ворога на лінії фронту та в Криму. Український Генштаб також знайде найкращі цілі для літаків F-16. Про це розповів колишній командувач ...