"Бавовна" в окупованому Криму: Експерт розкрив реальні причини пожежі на аеродромі Бельбек

Вибух та пожежа на аеродромі Бельбек у тимчасово окупованому Росією Криму може свідчити про виснаження ресурсу авіаційної техніки та ресурсів РФ. Таку думку висловив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко, передають Патріоти України.

"А що сталося у Бельбеку? При посадці літак викотився за межі злітно-посадкової смуги і загорівся? Ну, якщо це так, то викотився він просто на відмінно. Але насправді цікаво ось що. Припустимо, і справді викотився літак. Ок. але про що це тоді говорить?" – задався питанням експерт.

"Це говорить, по-перше, про те, що пілот не був достатньо професійним, щоб оцінити ситуацію і здійснити безпечну посадку. Тобто, на одному з найважливіших аеродромів РОВ польоти здійснював... жовторотик?

По-друге, пілота могла підвести техніка, яка давно вже була не придатна до польотів, але літати зараз російським льотчикам вже просто нема на чому. Тобто, можна говорити про виснаження ресурсу авіаційної техніки. По-третє, це може бути одночасно і по-перше, і по-друге, що просто бінго – некваліфікований пілот, за штурвалом вбитої часом техніки, і як результат – клуби диму над Бельбеком", – додав експерт.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...