"Бавовна" в Попасній: Гайдай назвав кількість ліквідованих "вагнерівців", серед вбитих - заступники Пригожина

Внаслідок удару ЗСУ по штабу приватної військової компанії (ПВК) "Вагнера" в тимчасово окупованій Попасній, ймовірно, знищено десятки високопоставлених російських найманців. Про це в ефірі національного телемарафону розповів очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай, передають Патріоти України.

"Нещодавно ми бачили "бавовну", яка відбулася у Попасній. Поки що деталей не будемо озвучувати, але, якщо виявиться, що там понад 100 "вагнерівців" з керівного складу загинуло - це для нас вже не буде новиною", - зазначив він.

Водночас Гайдай спростував інформацію про нібито ліквідацію Євгена Пригожина, якого вважають куратором ПВК "Вагнера", але очільник Луганської ОВА підтвердив, що серед вбитих точно є його заступники.

"На жаль, скоріше за все саме з приводу кухаря (Пригожин - ред.), то нас не порадують, але заступники - так, і цифра у понад 100 загиблих - так", - додав Гайдай.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...