"Бавовна" вдалась на славу: Гайдай розповів, скільки окупантів вдалось відразу ліквідувати у Сватовому

В результаті нічної "бавовни" у тимчасово окупованому Сватовому Луганської області було ліквідовано біля 200 солдат російської армії. Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай в ефірі інформаційного телемарафону, коментуючи питання про оперативну ситуацію та "бавовну" на Луганщині, передають Патріоти України.

"Можу сказати що достатньо влучно десь ця "бавовна" відбувається. Тому що чітко вона відбувається в якихось готелях або гуртожитках, або в інших приміщеннях, де якраз компактно проживають представники російської армії. В них великі втрати за останній час. Тільки сьогодні вночі у Сватовому стався вибух у приміщенні колишної автостанції, потім там зробили готель. І десь біля 200 солдат російської армії там загинуло", - сказав Гайдай.

Він додав, що загарбники на тимчасово окупованих територіях Луганщини готуються до оборони, глушать інтернет та мобільний зв’язок і посилюють перевірку серед місцевих мешканців. "По великому рахунку зараз ми бачимо, що вони стягують війська до лінії фронту, готуються до оборони. Готуються ретельно, але склади так само взриваються і з боєкомплектом в них можуть бути так само певні проблеми. Окупанти дуже-дуже активно зараз глушать повністю весь зв’язок - як мобільний, так інтернет, і ретельні перевірки роблять місцевому населенню", - підкреслив Гайдай.

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...