"Бавовна" вдалася: Партизани ліквідували склад БК окупантів під Маріуполем, підкупивши одного із загарбників

Активісти українського спротиву в тимчасово окупованому Гранітному на Донеччині провели ще одну вдалу операцію. Вони ліквідували ворожий склад боєприпасів, передають Патріоти України.

Допоміг їм у цьому один із російських загарбників, який підпалив склад БК за грошову винагороду в розмірі 10 тис. гривень. Подробиці повідомили у Маріупольській міській раді та радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

"Спротив Маріуполя повідомив про успішну операцію у селищі Гранітне. Партизанам вдалося ідентифікувати розміщення складу ворожого БК та підкупити одного з окупантів. Він вночі підпалив військовий склад", – зазначили у Маріупольській міській раді.

Успішну диверсію було здійснено орієнтовно з 22 на 23 липня: у дописі від 25 липня Андрющенко зазначив, що подія сталася "дві ночі назад".

"У закинутих хатах біля цвинтаря русня розмістилася сама та примудрилась розмістити склад БК. Без посиленої охорони", – зазначив Андрющенко.

Він також розповів, як саме вдалося завербувати одного із загарбників, аби той висадив запаси БК ворога у повітря.

"Росіяни, які там стоять, дуже скучають та мріють про жіночу увагу по чатиках. Що й треба. Ми через Маріупольський спротив зачарували, а потім "прикупили" одного росіянина. 10 тисяч гривень через крипту – і він дві ночі назад підпалив склад БК. Розвіяв свою нудьгу, похизувався перед омріяною коханою. То вночі гахнуло так, що аж двері в хатах по селу повиривало та вигоріло пів кладовища", – зазначив Андрющенко.

Він також вказав координати, де трапилася "вибухова нічка": 47.462065, 37.863000. І висловив жаль через рішення російської влади заборонити окупантам використовувати гаджети у зоні бойових дій.

"Сумно буде, якщо в росіян і справді на лінії фронту заберуть телефони. Бо їхня любов до уваги українських жінок робить мегакорисну справу", – резюмував Андрющенко.

Тим часом у Маріупольській міській раді нагадали: останнім часом селище Гранітне залишається на слуху через те, що у районі цього населеного пункту триває будівництво залізниці, що має сполучити Ростов-на-Дону з тимчасово окупованим Маріуполем. Також у цьому районі загарбники зводять фортифікаційні споруди на трасі Маріуполь – Донецьк.

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:29

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...

Обіцянки-цяцянки: Стефанчук тепер проти, щоб Рада запроваджувала обіцяний "слугами" закон про демобілізацію ветеранів. Що за цим стоїть

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:26

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук, якого розкритикували за маніпуляції з відпустками-невідпустками, відповідаючи на питання, чи збирається парламент розглядати обіцяний законопроєкт про демобілізацію, вдався до історичних аналогій. Так він проапел...