"Бавовна" вдалася: Під Маріуполем завдано удару по складу ракет для ППО окупантів, - Андрющенко

Можливе й ураження розрахунку ППО. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

"Підтверджене влучання по складу з боєкомплектом та ракетами для систем ППО в хуторі Глибоке. Детонація тривала до 5:20. Попередньо, можливе ураження чергового розрахунку ППО", - розповів він.

Наразі, за даними радника мера, загарбники розглядають евакуацію с. Портовське, все перекрито окупантами, така ж ситуація і в Мангуші.

"Мангуш. Виїзд в бік Маріуполя перекрито, частково закрита траса "Мангуш-Маріуполь". За спостереженнями, триває перебазування в режимі термінової евакуації після ураження", - додав Андрющенко.

Підписуйся на сторінки

Захисники Азовсталі та цивільні жінки: З російського полону повернулись 49 українців (фото)

п’ятниця, 13 вересень 2024, 15:00

Україна повернула з російського полону 49 громадян. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у Telegram у п’ятницю, 13 вересня, передають Патріоти України. "49 українців і українок удома. Це воїни Збройних мил України, Національної гвардії, Наці...

Молдовський військовий загадковим чином загинув на кордоні з Придністров'ям

п’ятниця, 13 вересень 2024, 13:04

Молдовський військовий загинув 12 вересня при виконанні обов’язків на лінії розмежування з Придністров'ям внаслідок пострілу зі зброї. На місці події працюють поліція та судові експерти, які проводять розслідування, інформують Патріоти України. Як пові...