"Бавовна" вдалася! Під Санкт-Петербургом підірвали ЛЕП, на ще одній знайшли вибухівку

Під Санкт-Петербургом підірвали ЛЕП, на ще одній знайшли вибухівку

У Росії заявили про підрив лінії електропередач поблизу Санкт-Петербурга. На ще одному аналогічному об'єкті виявлено невідомий предмет, ймовірно, вибуховий пристрій. Про це повідомив губернатор Ленінградської області Олександр Дрозденко, передають Патріоти України.

Чиновник уточнив, що вибух стався вночі на території Сусанінського поселення Гатчинського району. Він запевнив, що електропостачання населених пунктів та цивільної інфраструктури не було порушено – мережу переключили підстанцією в автоматичному режимі.

Вибухотехніки, фахівці ФСБ та прокуратури, які працювали на місці, зняли та розмінували заряд із підривником, ліквідувавши загрозу. Наразі перевіряються інші ЛЕП.

Росіяни у коментарях швидко "знайшли" винних у своїх бідах, звинувативши у підриві ЛЕП українців. "Звідки в Пітері стільки хохлів?", "Час починати розстрілювати диверсантів", "Хохли - пустуни", "По ходу, скоро Кремль підірвуть разом із його вмістом, а вони у відповідь: це ми ще не починали", – нервують громадяни РФ.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...