"Бавовна" вдалася! Українські дрони-камікадзе знищили російські ЗРК, призначені для збивання... дронів-камікадзе (відео)

Техніку противника було атаковано на Запорізькому напрямку. Відповідне відео з’явилось на офіційній сторінці волонтера Сергія Притули, передають Патріоти України.

"Наші БПЛА-камікадзе RAM II влупили зенітні ракетні комплекси, які якраз заточені на те, щоб збивати подібні цілі", – йдеться в повідомленні.

"Людей, які донатили "на помсту" і конкретно на ці "RAMчики", було багато. Буде шкода, якщо не побачать, як це працює!" – додав Сергій Притула.

Зауважимо, що захисникам України вдалося уразити два російські зенітні ракетні комплекси "Тор-М2". Попри заявленим російським Міноборони характеристикам, цей "Тор-М2" у ході бойових дій доволі часто не помічав українські безпілотники.

Варто зазначити, що RAM II UAV – це український дрон-камікадзе, який був створений на базі БПЛА "Лелека-100". Дрон призначений для нанесення точних ефективних ударів по ворожих силах та мінімізації супутнього збитку при використанні в міській місцевості.

Головною особливістю RAM II UAV є активна система візуального відстеження об'єкта, що дозволяє зафіксувати ціль за допомогою відео, яке передається в реальному часі з бортової відеокамери та стежити за ціллю до удару.

Готовий на 95%: У Раді розповіли, що буде із новим законопроєктом про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:10

Законопроєкт про мобілізацію станом на четвер, 28 березня, готовий на 95%. Комітет Верховної Ради України з національної безпеки, оборони та розвідки закінчив розгляд 4051 з 4266 правок до документа. Але це не означає, що він готовий до голосування. Пр...

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...