"Бавовна" вдалася: ЗСУ знищили низку осередків живої сили та два командні пункти росіян

ЗСУ відбили атаки окупантів в районах 15 населених пунктів, а також уразили вісім районів зосередження живої сили росіян, передають Патріоти України.

Як йдеться у ранковому зведенні Генштабу, за добу підрозділи Сил оборони відбили атаки російських окупантів в районах понад 15 населених пунктів. Серед них – Стельмахівка і Серебрянське лісництво Луганської області та Верхньокам’янське, Виїмка, Веселе, Бахмут, Кліщіївка, Опитне, Первомайське, Невельське і Красногорівка на Донеччині.

Крім цього зазначається, що протягом минулої доби противник завдав 5 ракетних, а також здійснив 42 обстріли з реактивних систем залпового вогню.

"Підтверджено вогневе ураження підрозділами Сил оборони кількох районів зосередження живої сили та військової техніки ворога, а також двох його складів боєприпасів у Запорізькій області. Втрати особового складу склали понад 150 поранених військовослужбовців, знищено 10 одиниць військової техніки різного типу. Інформація щодо ліквідованих загарбників уточнюється", - йдеться у зведенні.

Українські підрозділи ракетних військ і артилерії за минулу добу уразили 8 районів зосередження особового складу, два пункти управління та чотири склади боєприпасів російських окупантів.

На тлі нового наступу російських загарбників на Харківщині США надсилають потужний політичний сигнал: Держсекретар Блінкен прибув до Києва

вівторок, 14 травень 2024, 8:15

Під час зустрічей з керівництвом України Блінкен говоритиме про значення додаткової допомоги США Україні і запевнить українців у незмінній подальшій підтримці США. Ентоні Блінкен приїхав в Україну . До Києва прибув держсекретар США Ентоні Блінкен. Про...

На концерті Кобзона другий за масштабами аншлаг за останній рік: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 14 травня

вівторок, 14 травень 2024, 7:51

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 14.05.24 орієнтовно склали: