"Бавовна" вийшла на славу: У Бєлгородській області Росії через падіння уламків ракет зупинилися потяги

Бєлгородські пабліки повідомляють, що сьогодні, 14 жовтня, вранці російською ППО було збито ракети в районі Новооскольського округу, передають Патріоти України.

"Залишки впали в районі залізниці. Пошкоджено лінії електропередач. Рух потягів тимчасово призупинено. Чекаємо на аварійні бригади. Упевнений, що вони дуже швидко виправлять ситуацію, і рух буде відновлено. Найголовніше - постраждалих немає", - цитує губернатора області В'ячеслава Гладкова ТГ-канал "Жесть Бєлгород". На фото також видно пошкодження залізничного полотна.

Повідомляється також про "бавовну" над Бєлгородською областю напередодні увечері. Пишуть, що це робота повітряно-космічних сил (ПКС) Росії.

"Я горжусь": Мер затопленого Орська відповів на критику щодо сина, який живе у Саудівській Аравії

вівторок, 16 квітень 2024, 16:56

Мер Орська Оренбурзької області, затопленого внаслідок прориву дамби, відповів на критику співгромадян, які дорікнули йому у тому, що його рідні знаходяться за кордоном. За даними ЗМІ, сім'я Василя Козупиці давно покинула РФ і зараз живе у Саудівській ...

"Торг" триває: Сі Цзіньпін запропонував чотири принципи врегулювання "конфлікту в Україні"

вівторок, 16 квітень 2024, 16:49

Президент Китаю висловив підтримку ідеї проведення міжнародної мирної конференції. Як пише BBC, під час зустрічі з канцлером Німеччини Олафом Шольцем у Пекіні президент Китаю Сі Цзіньпін виклав чотири принципи врегулювання "конфлікту в Україні", переда...