"Бавовна" вийшла на славу: ЗСУ на півдні розбомбили російську колону, міст та понтонну переправу

На півдні ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ обстріляли колони ворожої техніки, Каховський міст та понтонну переправу в районі Антонівського моста. Про це повідомляє ОК "Південь", передають Патріоти України.

Уражено скупчення ворожої сили та техніки в районі Голої Пристані та Дудчан, де додатково влучено ще й в склад боєприпасів.

За попередньо підтвердженими даними за ніч ворог втратив 27 окупантів і 2 одиниці автомобільної техніки. "Бойову машину десанту мобілізовано з ворожих військ до одного з наших підрозділів. Решта втрат ворога дорозвідується", - йдеться у повідомленні.


"Ми не повинні недооцінювати": Буданов дав прогноз, чи можливий розпад РФ, і заговорив про "вікно можливостей"

четвер, 18 квітень 2024, 9:57

Керівник українського Головного управління розвідки Кирило Буданов заявляє, що диктатор-президент агресорки Росії Володимир Путін зробив "стратегічну помилку", розпочавши війну в Україні. Про це він сказав в інтерв'ю американській газеті The Washimgton...

"Тиснуть на флангах": Український військовий розповів про тактику РФ під Часовим Яром

четвер, 18 квітень 2024, 9:55

Російсько-українська війна триває й РФ продовжує активно штурмувати позиції Сил оборони в районі Часового Яру, сказав в ефірі телемарафону командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої штурмової бригади Юрій Федор...