"Бавовни" буде більше! Українські дрони вражають ворога на рекордній відстані: Бутусов показав "полювання"

Українські оператори дронів продовжують бити рекорди у дистанції, з якої вони завдають ударів по живій силі та техніці противника. У мережі опублікували кадри знищення невеликої групи росіян, які робили ротацію під Липцями, передають Патріоти України.

Оператори дронів підрозділу Національної гвардії України "Гострі Картузи" успішно відпрацювали по окупантах.

Також захисники, які працюють на півночі Харківщини, зауважили, що на схожих попередніх відео, росіяни були добре оснащені амуніцією та зброєю. Проте зараз ситуація змінюється в кращий бік для Сил оборони.

"Тепер все частіше трапляються такі "кадри" як на цьому відео – повністю без броні, одягнені та взуті у хрін зна що, на плечах радянські рюкзаки, з якими воювали ще в Афганістані і, що найцікавіше, ні в кого з усієї групи не було зброї, навіть старого "весла" не дали. Потроху тенденція з особовим складом змінюється для нас на кращий бік", – зазначають військові.

Новий удар: Стефанчук розповів, коли у Раді почнуть обговорювати підвищення податків

понеділок, 19 серпень 2024, 15:10

Українська держава потребує більшої кількості податків, зокрема і тому, що лінія фронту збільшується, а українські Збройні сили фінансуються з державного бюджету. Про це повідомив спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук під час інтерв’ю в ефірі ...

У ГУР Міноборони показали знищення ворожих цілей на Кінбурнській косі (відео)

понеділок, 19 серпень 2024, 15:00

В мережі з'явилося відео знищення цілей РФ на Кінбурнській косі воїнами групи "Циклон" Міжнародного легіону ГУР МО. Відео опубліковане на каналі ГУР в Telegram, передають Патріоти України. Повідомляється, що бійці знищили:. Нагадаємо, 9 серпня спецприз...