"Бавовни" стало більше! Легіон "Свобода Росії" знищив техніку ЗС РФ на Бєлгородщині та влаштував диверсію у Азові під Ростовом (відео)

Операція зі знищення техніки, за словами добровольців, була проведена в ніч проти 5 червня. Для ліквідації озброєння бійці ЛСР використовували дрони. Крім того, легіонери підпалили частину залізничної системи та анонсували проблеми у військово-промислового комплексу РФ, передають Патріоти України.

Бійці Легіону "Свобода Росії" провели успішні бойові дії зі знищення 2 танків, 1 БМП-3 та 1 БРДМ у районі КПП Шебекіно. Про це йдеться 5 червня у Telegram підрозділу.

У повідомленні йдеться про те, що ліквідація техніки була проведена цієї ночі. Російські повстанці використали дрони.Вони пообіцяли, що й надалі боротимуться проти панівного режиму до його повного знищення. Бійці Легіону "Свобода Росії" висловили впевненість, що Росія буде вільною.

Крім того, легіонери підпалили частину залізничної системи та анонсували проблеми у військово-промислового комплексу РФ. Російські сили спротиву влаштували диверсію на залізниці у місті Азов у Ростовській області РФ. Про це 5 червня повідомили у соцмережах Всенародного руху легіону "Свобода Росії".

"Один спалений вщент блок СЦБ — це перешкоди в роботі всієї залізничної інфраструктури області. Простим росіянам це завдасть максимум легких незручностей, а ось військово-промисловий комплекс від запізнень і змін напрямку руху постраждає значно більше", — підкреслили легіонери.

Згаданий блок є частиною системи, що забезпечує пропускну спроможність ділянок залізниць та безпечний рух поїздів. Також російські партизани закликали громадян країни-агресорки доєднуватись до руху.

"Ось яка має бути опозиція для свободи Росії. Мова мирних зборів давно не працює. Настав час брати долю у свої руки", — заявили у легіоні.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...