"Бавовни" стало більше: За рік Україна активізувала удари по Чорноморському флоту РФ, - розвідка Британії

За останній рік значно зросла частота ударів України по Чорноморському флоту Росії та їхня ефективність, вказує розвідувальний огляд Міноборони Британії щодо російсько-української війни, передають Патріоти України.

За даними з відкритих джерел, як йдеться в огляді, у період з лютого 2022 року по червень 2024 року українські сили пошкодили або знищили 26 суден ВМФ Росії, що діяли в Чорноморському регіоні. Удари були нанесені по всьому північному регіону Чорного моря та в Азовському морі.

Варто зазначити, що український Генштаб офіційно заявляє про 28 уражених російських кораблів та катерів та один підводний човен. Британська розвідка констатувала, що за останній рік зросла частота і рівень пошкоджень, завданих українськими атаками у районі Кримського півострова, причому майже дві третини ударів припадає на цей період.

"Це план розгортання Третьої світової війни": Безсмертний пояснив, що криється за "мирними ініціативами" Орбана

вівторок, 16 липень 2024, 10:24

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, який видає себе за миротворця і нібито прагне завершення війни в України, насправді може мати зовсім інші плани. Глава угорського уряду мріє про послаблення Європи й перегляд Тріанонського договору. Таку думку в і...

Не проукраїнська Ніккі Гейлі, як гадалося: Трамп обрав собі проросійського кандидата у віце-президенти. Що то за один

вівторок, 16 липень 2024, 9:32

8. "Трамп представив 39-річного сенатора від Огайо Джей Ді Венса як свого кандидата у віцепрезиденти. На тлі чимдалі голосніших розмов про "американську геронтократію" однозначно сильний крок. І ослаблення позицій Байдена. В котрого в команді явно брак...