База даних не підвела: На Одещині затримали організаторку "виборів" у "ДНР"

На Одещині затримано жінку, яка була серед організаторів "виборів" у "ДНР". Про це повідомили у прес-службі Одеського прикордонного загону Південного регіонального управління Держприкордонслужби, передають Патріоти України.

Наголошується, що на одному з блокпостів прикордонники зупинили автівку сімейної пари, що рухалася на в’їзд до Одеси. Під час перевірки їх документів спрацювала одна з баз даних.

Зокрема, з’ясувалося, що 57-річна жінка свідомо брала участь в спробах легалізації "ДНР/ЛНР" шляхом організації псевдовиборів голови "ДНР". Окрім того, ця уродженка Донецької області раніше перетинала кордон через закриті пункти пропуску, що знаходяться на тимчасово окупованій території.

Для подальшої перевірки та встановлення всіх обставин протиправних дій жінку передали співробітникам Нацполіції.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...