Бажаємо якомога частіше так вдало "практикуватися": У Підмосков'ї на тренуванні зарубали отамана козацьких військ

Отаман козацьких військ трагічно загинув на тренуванні в Підмосков'ї. Він невдало зайшов за спину партнеру. Про це повідомив Telegram-канал Baza, передають Патріоти України.

Тренування козаків на шаблях проходило під Істрою. У бою на шаблі практикувався член "Великого братства козацьких військ Русі та закордоння" 57-річний отаман Сергій Капітонов.

Під час тренування він невдало зайшов за спину свого спаринг-партнера, 64-річного Олексія Пєтухова, і отримав удар шаблею в груди. Травма виявилася смертельною і Капітонов помер до приїзду медиків.

"Ворог має тактичні успіхи": Сирський підтвердив втрату трьох сіл поблизу Авдіївки

неділя, 28 квітень 2024, 16:29

Головнокомандувач ЗСУ генерал Олександр Сирський визнав, що ситуація на фронті загострилась. Детальніше про події на передовій він розповів у своєму Telegram, передають Патріоти України. За словами головкома, намагаючись захопити стратегічну ініціативу...

"Колеги геть байдужі до питання": Нардепка підготувала альтернативну версію законопроєкту про демобілізацію

неділя, 28 квітень 2024, 16:06

Народна депутатка Інна Совсун заявила, що підготувала ще одну версію законопроєкту про демобілізацію на тлі наміру влади створити подібний документ у термін до 8 місяців. Вона наголосила на важливості швидшого ухвалення рішення в цьому питанні. Про це ...