Бажаємо хлопцю таких самих успіхів: Засуджений російський солдат, який розстріляв 8 товаришів по службі, попросився у ПВК "Вагнер"

В Росії засуджений солдат Раміль Шамсутдінов, який розстріляв вісім товаришів по службі в 2019 році, попросився у ПВК "Вагнер", щоб відправитися на війну проти України. Але його поки що не взяли. Про це повідомляє Telegram-канал Baza, передають Патріоти України.

За інформацією джерела, Шамсутдінов записався добровольцем на війну, коли до тюменської виправної колонії №2 приїхали представники ПВК "Вагнер". Шамсутдінов потрапив до списку. Однак коли "вагнерівці" приїхали вже вдруге, забирати в'язнів, Раміля не взяли. За словами свідків, "вагнерівці" послалися на те, що "народу вже й так багато, ти поки що не потрібний". При цьому інші ув'язнені, які погодилися на участь у СВО, з колонії все ж таки виїхали.

Нагадаємо, що Шамсутдінов був засуджений за вбивство товаришів по службі поблизу Чити (Росія) у листопаді 2019 року під час зміни варти.

Тодішній рядовий Шамсутдінов розстріляв вісім військовослужбовців із Ак-74. Двоє отримали поранення. Після стрілянини він здався. Свій злочин він пояснив помстою через знущання та дідівщину. За словами Раміля, його загрожували "опустити".

У грудні 2020 року Раміля Шамсутдінова визнали винним у масовому вбивстві. Присяжні вказали, що він заслуговує на поблажливість. Суд засудив його до 24 років та 6 місяців позбавлення волі в колонії суворого режиму.

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...