Бажала власному місту якнайшвидшої окупації: Колаборантку у Харкові викрив користувач соцмереж

В умовах війни жінка висловлювала відкриту підтримку країні-агресору в Інтернеті. 40-річну мешканку Індустріального району міста поліцейські викрили 14 червня. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області, передають Патріоти України.
"Зловмисниця активно підтримувала "путінський режим" і жадала якнайшвидшого приходу російських окупантів до Харкова. Свою позицію вона висловила під час спілкування з інтернет-користувачами в чаті в соцмережі. Викрити зловмисницю вдалося завдяки учаснику цього чату, який поширив відео з жінкою" , - розповіли поліцейські.

У поліції за цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 111-1 Кримінального кодексу України (колабораційна діяльність). Продовжуються слідчі дії. Вирішується питання про повідомлення порушниці про підозру у скоєнні злочину.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...