"Бензоколонку", що збісилася, треба ізолювати: Пошти країн світу оголошують поштову блокаду РФ

Пошти країн світу продовжують оголошувати поштову блокаду РФ через її військову агресію в Україні. Про це повідомляє прес-служба "Укрпошти", передають Патріоти України.

"В підтримку України, українців та "Укрпошти", яка ще наприкінці лютого припинила сполучення з росією та білоруссю через напад росії, пошти світу також припиняють співпрацю з цими країнами. Пошти Польщі, Швеції, Данії, Фінляндії та Австралії вже подали відповідні документи до Всесвітнього поштового союзу про припинення доставки відправлень до та з росії і білорусі", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що до поштової блокади країн-агресорів приєдналася також Латвійська Пошта, яка в березні припинила поштові грошові перекази до та з Росії і Білорусі. В прес-службі нагадали, що "Укрпошта" припинила доставку до/з Росії та Білорусі з перших днів війни. Всі посилки з цих країн, які вже надійшли до "Укрпошти", були відправлені назад адресатам. Наразі здійснити поштове відправлення або грошовий переказ в Росію чи Білорусь з відділень "Укрпошти" неможливо.

"Одна хвилина на їжу, 3 ложки на 10 осіб": Український прикордонник розповів, які знущання пережив у російському полоні (відео)

неділя, 19 травень 2024, 7:50

32-річний прикордонник Віталій Супрун повернувся додому з полону росіян, в який він потрапив під час героїчної оборони Маріуполя. Його історію розповідає Мукачівська міськрада. Військовому довелося пережити 21 місяць нелюдських умов, які важко навіть з...

Росіяни захопили село Роботине, наріжну точку протистояння на Запоріжжі - Bild

неділя, 19 травень 2024, 7:38

Українська сторона прокоментувала заяву німецького аналітика Ріпке. Повномасштабна війна в Україні триває, і російські окупанти захопили село Роботине (Запорізька область). . Погану новину з фронту напередодні, 18 травня, повідомив аналітик Bild Юліан...