Бере на борт посилений заряд вибухівки: Міноборони допустило до постачання у ЗСУ новий дрон-бомбер (фото)

Міністерство оборони кодифікувало для потреб Збройних сил України новий дрон-бомбер українського виробництва під назвою «Чорна вдова». Про це повідомила пресслужба МОУ, передають Патріоти України.

«У Міністерстві оборони України кодифікували та допустили до постачання у війська безпілотний авіаційний комплекс із назвою «Чорна вдова». Це безпілотники тактичного рівня дії. Досвідчений пілот може застосовувати їх як вдень, так і вночі», – йдеться в повідомленні.

За інформацією пресслужби, багаторазовий квадрокоптер може працювати і у форматі ударного FPV. Також порівняно невисока ціна одного дрону дозволяє його використовувати і у такому варіанті. Виконаний у форматі для одноразового використання коптер «Чорної вдови» бере на борт посилений заряд вибухівки.

Критично важливо: Генерал-майор пояснив, чому захоплення Покровська матиме катастрофічні наслідки

середа, 11 вересень 2024, 17:59

Захоплення Покровська Донецької області, де зараз тривають запеклі бої, може стати катастрофічним для загальної комунікаційної лінії України в цьому регіоні. Про це у розмові з "24 Каналом" сказав генерал-майор Великої Британії у відставці Чіп Чепмен, ...

"Єдиний вихід - віра в Бога": Патріарх Кирило заявив про наближення апокаліпсису

середа, 11 вересень 2024, 16:01

Людство можуть очікувати катастрофічні наслідки через розвиток технологій у відриві від зміцнення моральних почуттів людей. Про це сказав глава Російської православної церкви патріарх Московський Кирило (Гундяєв) у середу, 11 вересня, передають Патріот...