Береш мітлу і робиш: Савченко поскаржилася, що не може добитися чистоти у своєму під’їзді (відео)

Колишня народна депутатка Надія Савченко поскаржилася, що не може добитися чистоти у своєму під’їзді, хоча регулярно там прибирає. Відповідне відео вона опублікувала у своєму telegram-каналі, передають Патріоти України.

Так,Савченко обурила купа екскрементів, котру вона побачила біля сходової клітини. «Щотижня прибираю у себе в під’їзді. Не тільки там, де я живу, а на загальних територіях. Вигрібаю сміття, і щоразу дивлюся, як люди оскотинилися. Ти прибираєш-прибираєш, а хтось приходить і гадить у тебе в під’їзді», – поскаржилася Савченко.

«Коли я таке бачу, то думаю, що ж нам потрібно для того, щоб навчитися вичищати лайно і не срати в Україні», – висловила обурення колишня нардепка.

Добровільно став поліцаєм в окупантів: Судитимуть жителя Харківщини, який затримував колишніх військових (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 11:59

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо 32-річного жителя міста Вовчанськ, який під час окупації добровільно пішов працювати у "поліцію" загарбників. Слідчі встановили, що чоловік став так званим "помічником оп...

Війна не завада: У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад 10 мільярдів

вівторок, 16 квітень 2024, 11:28

За підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони України, виявлено порушення на загальну суму більше ніж 10 млрд грн. Про це в інтерв’ю "Укрінформу" повідомив заступник міністра оборони України Юрій Джигир, передають Патріоти Украї...